Calendario

Enero 2016
LunMarMierJueVierSabDom
 << <Jun 2018> >>
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Anuncio de los artículos posteados en: Enero 2016

02 En 2016 

Serviciile seo in 2016

Seo se afla in schimbare, si in acelasi timp noile strategii de abordare.


In raport cu informatiile marketerilor, numai anul trecut au aparut mai mult de 10 alterari in sistemul de departajare Google, care sunt cele mai semnificative si cele mai dezbatute insa, in realitate se fac alterari poate in fiecare zi.


Astfel, site-ul tau sunt obligate sa se adapteze in permanenta acestor alterari, macar pentru a-ti mentine pozitia daca nu pentru a creste in clasamentul cautarilor naturale. In conformitate cu informatiile advertiserilor in optimizare, urmatoarea perioada va aduce o sarja de noi modificari.


Iata ce este recomandat sa imbunatatesti:


Optimizati site-ul pentru tablete si telefoane


Statisticile in anii trecuti preziceau pentru acest an traficul de pe device-uri mobile il va devansa pe cel standard si aceasta statistica s-a adeverit. In acest moment, sunt mai multe device-uri mobile decat pc-uri.


Daca vrei ca site-ul tau sa sa tina cont tendintelor actuale si sa poata fi accesat usor si de pe mobile, trebuie ca acesta sa fie optimizat pentru mobil. Aceasta inseamna ca ai nevoie de optimizari si de un nou concept de design.


Initial, retelele sociale erau doar cu scopul a partaja continutul,dar acum, este un intreg canal de promovare online. Reprezinta un motiv extrem de benefic sa detii pagini macar pe 2-3 situri de socializare pentru a posta in permanenta noutati, oferte sau discount-uri. De aceeasi importanta e sa ai o pagina de Google+ pentru business-ul tau, deoarece servicii seo paginile site-ului sunt preluate mai bine in cautarile pe Google.


In ultima vreme, Google tine cont d.p.d.v. SEO de volumul de deschideri ale website-ului, de numarul de like-uri si share-uri inregistreaza. In plus, trimitand si altor utilizatori continutului publicat pe site-urile de socializare, sunt sanse mai mari sa capeti legaturi de calitate care vor fi utile pentru promovarea site-ului.


In plus, cu ajutorul retelelor social-media atrageti noi prospecti, aceasta conducand la cresterea vanzarilor si, totodata, a profitului.
Cu toate ca pana nu demult se puteau adauga keyword-uri tematice cu scopul de a caracteriza cu ce se ocupa afacerea , pe masura cresterii volumului de site-uri la nivel global, acest lucru nu mai este posibil. Din acest motiv, trebuie sa analizati foarte bine ce anume cauta clientul cand intra pe site-urile afisate de motorul de search.


Oricare ar fi mecanismul companiei, incercati sa publicati mereu continut nou. In situatia unui blog acest aspect este ceva normal, daca aveti un site al unei firme, trebuie sa publicati mereu noi articole despre afacerea voastra. In cazul unui magazin eshop, afisati mereu o mica descriere a articolului pe care doriti sa il comercializati. Textul shareuti-l intotdeauna in platformele de socializare. De asemenea, e bine sa postati articole prin care sa educati potentialii clienti asupra ofertei pe care intentionati sa le vindeti.

Admin · 35 vistas · Escribir un comentario